Aanraken & Ontvangen

Aanraken en ontvangen

Massagevorm Aanraken en ontvangen
Wat gebeurt er als je intiem met iemand samen bent? Hoe is dat contact voor jou? Durf je dat ook aan te gaan? Neem je het initiatief of vind je het veiliger om af te wachten?
Hoe reageer je als de ander dichtbij komt of zich juist terugtrekt? Kun je dan bij jezelf blijven? Zoek je ontwikkeling en groei in de beleving van intimiteit en seksualiteit?

Tijdens alle sessies is er geen actieve uitwisseling van aanrakingen naar de gever van de sessie.

Duur massage: 2,5 uur    Kosten: €160

Nieuwe massagevorm
Aanraken en Ontvangen is een nieuwe vorm van massage voor mensen die zich deze en vergelijkbare vragen stellen en die de antwoorden bij zichzelf willen onderzoeken.

Ontwikkeling
Aanraken en Ontvangen is ontwikkeld vanuit jarenlange les- en praktijkervaring en vanuit het bestuderen van o.a. shiatsu massagetherapie, traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur, Chinese kruidenleer, taoïsme, de tao van de seksualiteit en tantra. Deze massage is ontwikkeld op basis van deze beproefde filosofieën en technieken, om tot een werkbaar concept te komen voor de hedendaagse Westerse mens. Deze groeit op in een wereld die zeer veel belang hecht aan de ontwikkeling van het hoofd en de ratio. De mogelijkheid om op een veilige manier gevoelsleven, sensualiteit en intimiteit met zichzelf en de ander te onderzoeken ontbreekt vaak. Door middel van Aanraken en Ontvangen proberen wij in deze behoefte te voorzien.

De massage Aanraken en Ontvangen voegt dan ook een nieuwe vorm toe aan bestaande massages, dit is ontstaan vanuit nieuwe inzichten. Dankzij het voortdurend inspelen op ontwikkelingen en onderzoek ontstaat een steeds completere massagevorm die zich onderscheidt van al bestaande massagevormen, zoals bijvoorbeeld cranio-sacraal werk, shiatsu massage, fascia ontwinding, erotische of tantrische massage. Aanraken en Ontvangen heeft wel aspecten in zich van deze vormen, maar is toch anders en is speciaal ontwikkeld met als doel mensen te leren vrij te worden in hun beleving van intimiteit en seksualiteit.

Doel
Het doel van het instituut en van Aanraken en Ontvangen in het bijzonder is om mensen te steunen en te begeleiden naar het vrij worden van ballast en het vrij worden van de oordelen en vooroordelen over zichzelf en anderen
Dit opent de weg naar vrij genieten in contact, intimiteit en seksualiteit. Uiteindelijk leiden de massagevorm en de energetische oefeningen van Aanraken en Ontvangen duidelijk tot een groter zelfvertrouwen en een meer ontspannen en open levenshouding.

Veilig en respectvol
Aanraken en Ontvangen vindt plaats in een intensieve samenwerking tussen gever en ontvanger.
De gever leidt de ontvanger als een gids op een zachte manier naar voelen, meemaken en ervaren door middel van een uitnodigende manier van massage met speciale technieken.
Het maakt de ontvanger op een veilige en respectvolle wijze bewust van de gevoelsprocessen in het lichaam. De technieken leiden tot inzicht, ontspanning en vooral tot veel plezier en genot! Het geeft steeds de grootste voldoening te zien welk effect de massage heeft bij de ontvanger en ook hoe groot de therapeutische werking kan zijn als de massage in een persoonlijke sessie door een professionele therapeut gegeven wordt.

Deze massagevorm kan in de vorm van een individuele sessie of ervaringsavond ervaren worden.  De massage duurt ongeveer 2.5 uur en kost €160. Het kan ook als een workshop aangeleerd worden.

Afspraak maken
Om een afspraak te maken voor deze massage kun je een mail sturen naar info@dtdm.nl  of bel telefoonnummer 024 663 1592.  Ook voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 024 663 1592.

De uiteindelijke afspraken worden in overleg telefonisch gemaakt.

Oké, leuk verhaal, maar: Wat heb ik eraan, waarom zou ik dit doen?