Tantrische / Tao massage

Tantrische / Tao massage

Onder tantrische of tao massage verstaan wij het zelfde. Namelijk de seksuele energie aanwenden voor meer bewustzijn en kunnen en durven genieten van je lichaam, intimiteit en seksualiteit.

Het seksuele gedeelte van de tantra filosofie en principes zijn zo goed als gelijk aan die van de tao van de seksualiteit.
Ze gaan beide in op de intense gevoelens van het samenzijn en het sturen en beleven van de seksuele energie

Duur massage: 2,5 uur    Kosten: €160

Doel
Het doel van deze massage is om deze krachtige energie zoveel en zo lang mogelijk ongehinderd door het lichaam te laten stromen. Hier heb je bewustzijn en wat lef voor nodig die we je via de massage en ademhalingstechnieken zoveel mogelijk proberen te geven.
De massage bevat dan ook een mengeling van de massage technieken van Aanraken en Ontvangen en van de tantrische/tao massage.

Op deze wijze wordt het hele lichaam gevoed met seksuele energie en blijft het niet beperkt tot de yoni of Lingam. (tantrische namen voor de vagina en penis).

Het niveau
De massage is er op afgestemd, dat het voor een ieder mogelijk is om op haar/zijn eigen niveau deze massage te ondergaan, de seksuele energie te versterken en te beleven.
De massage staat nooit vast en wordt altijd op jouw wensen en leerprocessen afgestemd. Overleg en geef duidelijk aan wat er voor jouw wel en niet kan!

Tijdens alle sessies is er geen actieve uitwisseling van aanrakingen naar de gever van de sessie.

Door middel van tantrische oefeningen en speciale massages, respect en de juiste aandacht wordt een sfeer geschapen, waarin je optimaal kunt leren genieten van jouw seksuele energie. Er zal ruim aandacht besteed worden aan de massagetechnieken voor de Lingam en de Yoni rekening houdend met de afspraken gemaakt in het overleg.

Allergisch?
Bij deze massage wordt er met olie gewerkt, ben je allergisch voor bepaalde oliën of etherische olie geef dit dan even ruim van tevoren aan ons door

Deze massage kan in de vorm van een individuele sessie of ervaringsavond ervaren worden.
Het kan ook als een workshop worden aangeleerd

Afspraak maken
Om een afspraak te maken voor deze massage kun je een mail sturen naar info@dtdm.nl  of bel telefoonnummer 024 663 1592.  Ook voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 024 663 1592.

De uiteindelijke afspraken worden in overleg telefonisch gemaakt.

Oké, leuk verhaal, maar: Wat heb ik eraan, waarom zou ik dit doen?